Masker APK dagen

3 - 4 februari 2021
08:00 - 18:00 uur
Vos Capelle
Hoofdstraat 35, Sprang-Capelle
Goed onderhoud van je PBM is essentieel voor de veiligheid. Daardoor blijft alles werken zoals het bedoeld is; als beschermingsmiddel.
 
Een vast onderdeel van het onderhoud vormt een jaarlijkse keuring van je maskers, filters en aanblaassystemen. Daarom organiseren we masker APK dagen voor de controle van jouw vol- en halfgelaatsmaskers. De masker APK dagen staan gepland op 3 en 4 februari 2021.

Wij controleren vol- en halfgelaatsmaskers van Dräger, 3M en North. Onze safety specialist en een maskercontroleur testen op lekdichtheid en keuren je maskers volledig. Daarbij vervangen we oude filters en rubbers. Van ieder masker ontvang je een uitgebreid keuringsrapport.

Je kunt je masker vooraf brengen of laten ophalen. Let op: maskers moeten vanwege COVID-19 minimaal 24 uur binnen zijn voor ze getest worden. Maskers moeten daarom uiterlijk 2 februari aangeleverd worden. Maskers worden alleen getest als ze schoongemaakt zijn en in een schone emmer zitten. Is dit niet gebeurd? Dan is er een kans dat het virus langer overleeft op het masker of in de emmer. Houd hier rekening mee bij de aanlevering. 
Masker aanmelden