Piron mierenlokdoos pushbox

  • Besteleenheid: SET
  • Doelgroep: particulier
Variant
16207120-SET
  • Piron mierenlokdoos pushbox set

Productomschrijving 16207120-SET

Piron mierenlokdoos pushbox set
Mierenlokdoos ter bestrijding van mierennesten voor binnen- en buitengebruik.

Plaats de lokdoos op een vlakke ondergrond . Druk vervolgens krachtig op de bovenzijde van de lokdoos om de verzegeling te verbreken. Controleer aan de bovenzijde van de lokdoos of het folie volledig is doorgeprikt. (de folie is in de vorm van een plusteken doorbroken).

Plaats de lokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen, op een mierenstraat of waar mieren het huis binnen komen. Het duurt enige tijd voordat het nest is uitgeroeid. Daarom de lokdoos laten staan tot minimaal één week nadat er geen mieren meer worden waargenomen. (en totaal minimaal 4 weken). Zichtbaar dode mieren kunnen worden verwacht na plaatsing van de lokdoos. Aangezien de meeste mieren zullen overlijden binnen in het nest kan het mogelijk zijn dat er geen dode mieren worden waargenomen. Het mierennest zal over het algemeen in 21 tot 28 dagen zijn uitgeroeid.

Was na het openen van de lokdoos grondig uw handen!

Zorg ervoor dat ander voedsel voor de mieren niet bereikbaar is, zodat opname van voedsel uit de lokdoos wordt verhoogd. Plaats de lokdozen niet op plaatsen waar direct contact met regen kan plaatsvinden. Regen kan de werkzaamheid negatief beïnvloeden.

Lees voor gebruik de toepassingstabel op de gebruiksaanwijzing. Ga veilig om met bestrijdingsmiddelen en zorg voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Toepassingsperiode: Maart tot en met oktober (optimaal april tot en met augustus)
Inhoud: 2 stuks lokdoos met granulaat
Werkzame stof: Imidacloprid (gehalte 0,05%)

16207120 16207120

Producteigenschappen 16207120-SET

Piron mierenlokdoos pushbox set

Documenten

Staffels