12,5 jarig jubileum Chris van Velthoven

20 mei 2019 door Directie
Zo’n 12,5 jaar geleden begon Chris als winkelverkoper onder leiding van Joop Vos bij Vos Capelle. In de winkel kreeg hij te maken met allerlei soorten klanten: van tuinliefhebbers, hoveniers en gemeentes tot telers, tuinders en greenkeepers. Gelukkig kon Chris vanwege zijn hoveniersachtergrond allerlei tuinvragen prima beantwoorden en kwam hij regelmatig oude bekenden tegen aan de balie. Verder waren er voldoende behulpzame collega’s aanwezig met allemaal hun eigen vakgebied om te helpen bij vragen.

Tijdens zijn werk in de winkel raakte Chris steeds meer bekend met het bedrijf, de klanten en het assortiment. Samen met zijn naaste collega’s zorgde hij dat de klanten zes dagen per week geholpen werden met hun vragen en bestellingen. Het leukste aan het winkelwerk bij Vos Capelle vond Chris dat hij klanten van A tot Z kon helpen, het directe contact met klanten en leveranciers en het ruime assortiment waarmee je klanten kunt helpen.

Buiten het werk aan de balie in de winkel hield Chris zich ook bezig met de winkelinrichting, het inkopen van winkelartikelen en later ook de vuurwerkverkoop. Met het opbouwen van de vuurwerkshowroom, de vuurwerkverkoop zelf en alles wat er bij komt kijken was hij druk in de weer de laatste weken van het jaar.

Na jaren van werkplezier in de winkel werd het tijd voor wat nieuws. In oktober 2017 heeft Chris zijn werk in de winkel verruild voor een plaats bij het verkoop binnendienst team. Hier bestaat zijn takenpakket uit het verwerken van weborders en orders die binnen komen per mail of telefoon, het bijwerken van artikelteksten en –afbeeldingen voor de webshop en ondersteuning voor de winkel.

Ook al is 12,5 jaar best een hele tijd, voor Chris lijken de jaren bij Vos Capelle voorbij gevlogen. We hopen in ieder geval dat hij nog lang met veel werkplezier bij ons blijft werken. Wat ons betreft op naar het volgend jubileum!