Eenvoudig, snel en precies meten

30 september 2019 door Casper Hoegen
Renovatie- en aanlegklussen gaan regelmatig gepaard met allerlei meetwerkzaamheden. De rotatielaser, of kortgezegd laser, is daarbij onmisbaar! De gebruiker van een laser moet 100% kunnen vertrouwen op de nauwkeurigheid van de meettechniek zodat hij zijn aandacht volledig bij zijn werk kan houden. Lasers zijn er te kust en te keur en zijn verkrijgbaar met de meest geavanceerde functies en mogelijkheden. Toch is voor het doorsnee meetwerk de meest eenvoudige laser nog steeds het beste.

Een eenvoudige, maar uiterst nauwkeurige rotatielaser is de Nedo Sirius1 H. De Sirius1 H wordt na inschakelen volautomatisch exact horizontaal genivelleerd. De automatische hoogtebewaking stopt de laser bij stoten, schokken of trillingen, hoogtefouten worden daardoor voorkomen. Omdat de bediening werkt met slechts één knop hoeft de laser verder niet ingesteld te worden, simpelweg inschakelen en aan de slag.
De complete set bestaat uit:
  • Rotatielaser Nedo Sirius1 H
  • Laserontvanger Acceptor2 digital
  • Heavy-duty baakklem t.b.v. ontvanger
  • Robuuste koffer voor de laser en ontvanger
  • Aluminium verstelbaar statief GRATIS
  • Flexilat met universele adapter GRATIS
Bij aanschaf van een Nedo Sirius1 H rotatielaser ontvang je nu tijdelijk een statief en flexilat geheel GRATIS. Normale setprijs € 915,00, nu tijdelijk € 639,20.

Prijs is excl. BTW, aanbieding geldig t/m 14-12-2019, zolang de voorraad strekt.

MEER INFORMATIE OF BESTELLEN?