Hoveniersdag

31 januari 2019 door Casper Hoegen
Het gevarieerde programma werd dit jaar gehouden in Zalencentrum Zidewinde en bij Vos Capelle. De groep werd in tweeën gesplitst zodat de dag zo goed mogelijk benut kon worden. Na de opening bij Zidewinde vertrok de helft van de groep in stijl naar Vos Capelle.

Bij aankomst op de zaak werd eerst de nieuwe hal bezocht, waarna er op diverse locaties op het terrein en in de winkel, demonstraties en presentaties werden verzorgd door leveranciers. Ondertussen waren er in Zidewinde diverse sprekers aanwezig en mocht ook een demonstratie in de buitenlucht niet ontbreken. Halverwege de dag werden de groepen omgewisseld.

Uiteraard hebben we ook gezorgd voor een heerlijke lunch en gezellige koffiemomentjes gedurende de dag.

We kijken terug op een fantastische dag en willen alle deelnemers bedanken voor hun komst en niet te vergeten ook de leveranciers en collega’s, die deze dag hebben mogelijk gemaakt. BEDANKT: Husqvarna, Felco Benelux, Kooijmans, Snickers Workwear Netherlands, OASE, Ecolan, Empas, Prontec BV, Barenbrug, ICL Specialty Fertilizers, Koppert Biological Systems & Van Krieken Koffieservice BV.