Tijdelijke sluiting winkel

15 december 2020 door Kees Vos

Ook wij moeten onze winkeldeuren vanaf vandaag t/m 19 januari 2021 sluiten. Máár, wij gaan niet bij de pakken neer zitten en gaan op een aangepaste manier door.

Particuliere klanten
Ben je een particuliere klant? Dan kun je vanaf vandaag jouw bestelling plaatsen via verkoop@voscapelle.nl of via 0416-311326. Je krijgt van ons een ordernummer en afhaaldatum en -tijd waarna je je bestelling op de afgesproken datum en tijd af kunt halen.

Reparaties
Voor reparatie van machines geldt ook dat dit op afspraak gebeurt. Voor het brengen en halen maak je een afspraak, voor het kopen plaats je een bestelling via verkoop@voscapelle.nl of via 0416-311326.

Zakelijke klanten
Ben je een zakelijke klant? Dan verandert er niets. Je kunt gewoon blijven bestellen zoals je altijd al deed, leveringen vinden volgens afspraak plaats. Als je een bestelling wilt afhalen dan gelden de regels die zijn opgesteld voor de particuliere klanten. Zakelijke klanten worden in principe niet bezocht, tenzij noodzakelijk.

Let op: het is dus niet de bedoeling om naar ons te komen zonder dat je een bestelling geplaatst hebt, we kunnen je dan helaas niet helpen.

We wensen jullie ondanks alles fijne feestdagen en hopen jullie in januari weer te mogen verwelkomen in onze winkel.