Bouw van onze hal

Na een lange en moeizame periode om de benodigde vergunningen rond te krijgen bij de gemeente Waalwijk, kon in de zomer van 2018 eindelijk begonnen worden met de bouw van de hal bij Vos Capelle.

In augustus is Van Wijlen begonnen met het grondwerk, waarna stalen buispalen de grond in konden voor de fundatie. Aanvullend is gestart met het betonwerk voor de poeren en fundering.

Een belangrijk moment was het zetten van de staalconstructie, waardoor de contouren van de hal goed zichtbaar werden. Na het aanbrengen van het opgaand metselwerk konden de gevelbeplating en dakbeplating geplaatst worden. De hal was vanaf dat moment beschermd tegen weersinvloeden, waardoor de betonvloer gestort kon worden. Ook kon er vanaf dat moment verder gewerkt worden aan de twinfloor, leidingwerk, pluvia en elektrische installatie.

In een latere fase stonden de laaddocks op het programma. Hiervoor is in januari begonnen met het grondwerk waarna het beton en de wanden van de hellingbaan gestort konden worden.

De belangrijkste partners om de bouw te realiseren waren Bouwtechnisch Adviesbureau Midden Nederland, Aannemersbedrijf Van Wijlen, Hoefnagel Totaalbouw en 10 Tech.