Tuinbenodigdheden

Tuinbenodigdheden

Er gaat toch niets boven genieten van je eigen siertuin met prachtige bloemen en planten of een mooi groen gazon? In onze winkel kun je terecht voor al je tuinbenodigdheden. Of je nu op zoek bent naar de juiste meststoffen en bodemverbeteraars voor je grond, potgrond voor je bloempotten, (biologische) middelen om je tuin ziekte- en plagenvrij te houden, bloemen- en graszaden of kweekbenodigdheden; onze winkelmedewerkers adviseren je graag. 

Meststoffen en bodemverbeteraars

Een gezonde bodem vormt de basis van je gazon, moes- of siertuin. Daarom bemest je regelmatig. Maar waarmee? Meststoffen bestaan er in vele soorten, elk met hun eigen kwaliteiten en eigenschappen, specifiek voor jouw gazon of gewas. Wij adviseren je graag over de juiste toepassing van bijvoorbeeld Marathon, Culterra, Compo, Peters en Multigreen. 

In 2008 ontwikkelden we onze eigen VOSCA meststoffen. Momenteel voegen we steeds meer kwaliteitsproducten aan dit private label toe, waaronder een uitgebreide lijn met potgronden, zoals VOSCA Super Potgrond, VOSCA Universeel en kuipplantengrond, maar ook bodemverbeteraars, zoals VOSCA VitaTerra, compost en tuinturf. Het merendeel van de potgronden en bodemverbeteraars leveren wij in zakken van 40 liter.

Zaden

Of je nu geniet van je bloementuin of juist van mooi groen; wij hebben bloem- en graszaden voor elke tuin. Zo beschikken we over een ruim assortiment graszaadmengsels van Barenbrug. De meest voorkomende mengsels zijn bij ons los per kilo verkrijgbaar. We adviseren je graag welk mengsel het meest geschikt is voor jouw gazon. Daarnaast kun je met het mengsel VOSCA Bloemenpracht van een mooie bloemenweide genieten.
Adviseur vijver & tuin
0416-311326 (kies 2)
Adviseur vijver & tuin
0416-311326 (kies 2)
Adviseuse vijver & tuin
0416-311326 (kies 2)
Adviseur tuinbenodigdheden en -machines
0416-311326 (kies 2)