Tuincentra

Tuincentra

Als inkoper van een tuincentrum zoek je continu naar de beste producten in jouw assortiment voor de consument. Zoals jouw klanten dat van jou verwachten, eis jij van jouw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en service. Daarom vertalen wij onze kennis uit de professionele sector naar een assortiment waar de consument van kan profiteren. Of het nu gaat om potgronden, organische substraten, meststoffen, tuingereedschappen, vijvermaterialen (pompen en filters) of andere tuinbenodigdheden.

Betrouwbare kwaliteit

Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Barenbrug Holland, Olmix en Culterra. Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en door de goede relaties blijven onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vijvermateriaal

Voor zowel de aanleg als het onderhoud en het schoonhouden van vijvers bieden wij een groot assortiment met onder andere filters, pompen en verlichting van Oase Living Water. Oase staat voor kwaliteit, deskundigheid en de nieuwste techniek. De producten kennen een ergonomisch ontwerp en hoogwaardige afwerking en komen direct uit Duitsland bij ons terecht. Daarnaast leveren we EPDM vijverfolie van Ecolan. Neem voor meer informatie over het hele assortiment en de mogelijkheden contact op met onze specialisten.
Adviseur hoveniers & tuincentra
choegen@voscapelle.nl
06-16349196
Backoffice medewerkster openbaar groen