Teeltsystemen

Teeltsystemen

Om optimaal te kunnen telen ben je afhankelijk van een optimale regeling van alle processen in jouw kas. Van watermanagement en bemesting tot klimaatbeheersing en energiebeheer. Of je nu een bedekte of onbedekte teelt hebt, Vos Capelle biedt je graag een totaaloplossing waarmee je alle processen en systemen in jouw teelt kunt koppelen en regelen.

Priva klimaatbeheersing

Priva staat wereldwijd bekend om betrouwbare tuinbouwautomatisering. Vos Capelle is al jaren volledig Priva dealer. Dit betekent dat wij door Priva zijn gecertificeerd en ingewijd zijn in de Priva procedures en systemen. Dankzij deze ondersteuning zijn wij verzekerd van betrouwbare producten en diensten voor de installatie in jouw kas.

Energiebeheer

Naast de systemen van Priva is Vos Capelle dealer van de DACHS mini WKK. Een mini WKK levert 30% elektriciteit en 70% warmte en biedt mogelijk een interessante besparing op de energierekening. Wij hebben de afgelopen jaren diverse mini WKK'S geïnstalleerd bij bijvoorbeeld boomkwekers en cymbidiumtelers en zelfs buiten de tuinbouw.
Adviseur tuinbouwtechniek
rvos@voscapelle.nl
06-53196139
General manager tuinbouwtechniek
gwerken@voscapelle.nl
0416-311326 (kies 4)
Adviseur tuinbouwtechniek
hpruijsen@voscapelle.nl
06-53591443