Barenbrug R1 Splendide (15kg)

 • Gewicht: 15 kg
 • Type: Grasgidsmengsel
 • Merk: Barenbrug
 • Besteleenheid: ZAK
 • Dosering: 200-250 kg/ha
Variant
26022000-ZAK
 • Barenbrug R1 Splendide (15kg)
 • Gewicht: 15 kg
 • Type: Grasgidsmengsel
 • Merk: Barenbrug
 • Besteleenheid: ZAK
 • Dosering: 200-250 kg/ha

Productomschrijving 26022000-ZAK

Barenbrug R1 Splendide (15kg)
Splendide R1: Recreatiemengsel met top-Grasgids rassen

100% Grasgids rassen!
De Grasgids is een leidraad voor de toepassing van grasrassen en –mengsels voor sport, gazon, recreatie, bermen, dijken en golfgreens. Voor de Grasgids wordt gebruik gemaakt van gegevens uit vergelijkend rassenonderzoek uitgevoerd bij Praktijkonderzoek Plant & Omgeving. Voor meer over de Grasgids ga naar: www.barenbrug.nl/grasgids

Breed inzetbaar
Splendide R1 is te gebruiken voor diverse toepassingen. Of het nu parken betreft of lig- en speelweiden, Splendide R1 is geschikt voor alle ondergronden waarop niet té intensief gespeeld wordt. Het is een zeer geschikt mengsel om te gebruiken op een gazon waarop uw kinderen spelen.

Goede betredingstolerantie
De rassen die gebruikt worden in Splendide R1, zijn goed bestand tegen betreding. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw gazon als er stevig op geravot wordt.

Dichte zode
Dankzij Splendide R1 wordt een dichte zode verkregen. Dit draagt mede bij aan de goede betredingstolerantie, maar het zorgt ook voor een mooi ogend gazon.

Keurmerk Oranjeband
Sinds 2000 bestaat er een keurmerk voor graszaadmengsels, Oranjebandmengsel genaamd. Graszaadmengsels met dit Oranjebandmengsel keurmerk zijn samengesteld uit rassen die uit de Grasgids afkomstig zijn. Naast de grasrassen wordt ook de samenstelling uitgebreid gecontroleerd.

Droogtetolerant
Het graszaadmengsel heeft een goede droogtetolerantie. Hierdoor is het ook goed te gebruiken op drogere gronden en op gronden waar minder water voorhanden is. Zo bent u er zeker van dat ook op plaatsen waar minder vaak beregend kan worden, een mooi gazon ontstaat.

Onafhankelijk getest
In de Grasgids is een tabel te zien met daarin de beste Veldbeemd-, Hardzwenk-, Struis-, Roodzwenk- en Engels raaigrasrassen. Deze grasrassen worden gebruikt in de R1 graszaadmengsels. Voor de Splendide R1 worden natuurlijk alleen de uitstekende rassen van Barenbrug zelf gebruikt.
Wilt u meer weten over de eigenschappen van Poa pratensis - veldbeemdgras ga dan naar www.barenbrug.nl/veldbeemdgras

Samenstelling:
20% Engels raaigras
25% Veldbeemdgras
15% Roodzwenk - gewoon
20% Roodzwenk - fors
20% Hardzwenk

Specificaties:
Snelheid vestiging: Snel
Meststofbehoefte: Normaal
Groeisnelheid: Normaal
Maaihoogte: >15 mm

Inhoud: 15 kg per zak
42 zakken (630 kg) per pallet

Barenbrug R1 Splendide  (15kg)
Barenbrug R1 Splendide  (15kg)

Producteigenschappen 26022000-ZAK

Barenbrug R1 Splendide (15kg)

Documenten

Staffels