Aanbesteding

23 juli 2021 door Bart van Kollenburg

In februari van dit jaar hebben wij de definitieve gunning gekregen van de aanbesteding ‘Levering gereedschappen en PBM’s’ voor Cedris. Sinds 1 maart 2021 zijn wij de vaste leverancier van een twintigtal Cedris leden (bedrijven uit de inclusieve arbeidsmarkt) voor (hand-)gereedschappen en PBM’s. Dit gaat jaarlijks over circa 25.000 stuks gereedschappen die vanuit Vos Capelle verstuurd worden naar de leden van Cedris. Van schoffel tot afvalzak en van handschoen tot snoeischaar.

Cedris, NIC en de leden van Cedris hebben onze plannen van aanpak beoordeeld op invulling van het implementatieproces, SROI (Social Return On Investment) en adviesfunctie. Op alle onderdelen heeft Cedris ons een maximale score toebedeeld. Onder andere het praktische gebruik van de webshop met op maat gemaakte favorietenlijsten en de Mijn Vos Capelle Bestelapp scoorden goed in de plannen.

De implementatieperiode was erg kort, maar mede doordat Vos Capelle, met hun vijf regionale accountmanagers er vol op heeft ingezet, hebben zij contact gelegd met alle deelnemende leden en is het bestelproces binnen twee weken bij alle leden ingeregeld. Inmiddels levert Vos Capelle nu al een aantal maanden de groengereedschappen en PBM’s aan de leden van Cedris. Ondanks de uiteenlopende wensen van onze leden en de huidige lastige omstandigheden binnen de markt (zoals voorraadtekorten bij producenten) verlopen de contacten en de leveringen naar wens en zijn onze deelnemende leden tevreden.” – Bouke Teppema, Adviseur en Procesmanager Inkoop en Aanbesteden bij Cedris.

Op de foto zie je Chris van Velthoven (Vos Capelle), Paul van Lakwijk (Stroomopwaarts), Kees Vos (Vos Capelle), Bouke Teppema (Cedris), Bart van Kollenburg (Vos Capelle) en Gertjan Rouvoet (NIC).