Over ons

Over ons

Vos Capelle staat al meer dan 77 jaar bekend als betrouwbare toeleverancier in de tuinbouw en het openbaar groen, onder leiding van de familie Vos uit Sprang-Capelle.
Wij willen onze klant, helpen zo duurzaam en efficiënt mogelijk te werken. Dit doen we door een sterke relatie op te bouwen. Op die manier weten we wat er speelt in de situatie van onze klant en kunnen we heel gericht een advies op maat maken, met de juiste producten op het juiste moment.
Daarnaast streven we naar een sterke relatie met onze A-fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Zo blijven onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat we jou altijd up-to-date advies geven.

Onze visie

Wij voorzien professionele en particuliere klanten van een maatwerk advies met bijbehorende producten voor een gezonde groei van fruit, groenten, bomen, planten en gras. De wensen van onze klanten zijn aan verandering onderhevig, de behoefte aan betrouwbare, toekomstgerichte informatie wordt groter. Daarnaast zijn er ontwikkelingen gaande binnen de groensector, denk hierbij aan weerbare plant- en teeltsystemen, geïntegreerde gewasbescherming en preventieve beheersing van ziektes en plagen. Onze klanten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, advies op maat, kwalitatieve producten en een hoogwaardig kennisniveau van onze medewerkers. Wij blijven onszelf en onze producten ontwikkelen zodat we op het juiste moment in kunnen spelen op de veranderingen binnen de markt. Op deze manier streven wij naar het 100-jarig bestaan van Vos Capelle, waarbij wij nog steeds werken volgens de normen en waarden van een familiebedrijf.

Onze missie

Ons familiebedrijf levert het beste advies met bijbehorende producten voor een gezonde groei van fruit, groenten, bomen, planten en gras.