De werkdag van Ruben

29 juli 2021 door Ruben van Doremaele

Het is alweer even geleden dat we mee hebben gekeken tijdens een werkdag van één van onze medewerkers. Vorige week was Ruben van Doremaele aan de beurt, één van onze medewerkers van de verkoop binnendienst. Ruben is samen met collega’s Chris en Geert het eerste telefonische aanspreekpunt van Vos Capelle.

“Vos Capelle was geen onbekende voor mij als zoon van een aardbeien- en bessenteler. Mijn eerste kennismaking bij Vos Capelle heb ik te danken aan een adviseur binnen de tuinbouwafdeling van Vos Capelle. Ik ben bij Vos Capelle begonnen als logistiek medewerker en heb de bouw van de nieuwe loods van de opbouw tot het inrichten van dichtbij meegemaakt. In mijn functie als logistiek medewerker heb ik veel productkennis opgedaan. Daarnaast heb ik door het bezorgen van bestellingen al verschillende klanten ontmoet. Mijn eerder opgedane ervaring komt goed van pas binnen mijn nieuwe functie als medewerker van de verkoop binnendienst.

Samen met collega’s Chris en Geert begin ik de ochtend met het verwerken van e-mails die in de avond zijn binnengekomen van klanten en adviseurs. Hierbij kun je onder andere denken aan weborders, bestellingen, offerte aanvragen en accountaanvragen voor de webshop. Tussendoor belt er regelmatig een klant of collega met een vraag of bestelling.

Tijdens de middaglunch geniet ik van het mooie uitzicht op het natuurgebied achter de nieuw gebouwde loods. Na de lunch ga ik weer volop aan de slag met mijn verschillende werkzaamheden. Aan het einde van de dag, als de chauffeurs weer terug zijn van de rit, controleer ik de bonnen en voeg ik statiegeld aan de bon toe. Mijn werkdagen eindigen afwisselend om 17.00 of om 18.00 uur.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Vos Capelle en vind het leuk om contact met klanten te hebben. Ik hoop dit werk nog lange tijd met veel plezier te mogen doen.”