Kun jij nog vertrouwen op je huidige alarmmelder?

11 september 2020 door Ronnie Vos
Gemiddeld zijn de melders in het veld 15 jaar oud en we constateren zelfs uitschieters naar 25 jaar oude melders. Ook door de adviseurs van verzekeraars wordt nog regelmatig een oude melder aangetroffen als zij bijvoorbeeld een aanvraag voor een verstikkings- of gewasschadeverzekering in behandeling nemen. Maar is deze melder nog wel veilig en betrouwbaar? Kun je er nog steeds blind op vertrouwen dat jouw alarmen worden uitgebeld?
 
Minder betrouwbaar en grotere kans op storing
De elektronische onderdelen van de printplaat slijten en oude apparaten missen aansluiting met de technologie van tegenwoordig. Als richtlijn kun je aanhouden dat de betrouwbaarheid van je melder versneld zal afnemen bij alarmmelders ouder dan 10 jaar. Afhankelijk van de gebruikscondities en het uitzetten van de 2G en 3G telecomnetwerken kan dit zelfs eerder zijn. 'Hij doet het toch nog' zou geen reden moeten zijn om jouw vermogen met een waarde van tonnen of misschien wel miljoenen te bewaken met apparatuur van soms wel 15 jaar of ouder. Voorkom schade, vervang jouw meer dan 10 jaar oude alarmmelder en maak gebruik van de alarmmelder cashback actie.
 
Jouw oude melder is geld waard
Investeer nu in de Octalarm-Touch van Adésys en ontvang van hen € 100,- terug op je bankrekening. Wij bestellen jouw nieuwe melder en ruilen hem in één bezoek om voor jouw oude melder. Zo voorkom je dat je tijdelijk zonder alarmering zit en wij garanderen je een veilige en betrouwbare installatie. Adésys stort na ontvangst van de oude melder het bedrag terug op de door jou opgegeven bankrekening.
 
IK WIL MIJN MELDER OMRUILEN