Leuk nieuws

15 oktober 2020 door Kees Vos
Wij hebben een 'groene aanbesteding' voor robotmaaiers in 's-Hertogenbosch gewonnen!
 
De Gemeente 's-Hertogenbosch had een moderne en groene aanbesteding uitgeschreven voor het onderhoud van de sportvelden in de Brabantse gemeente. Hierbij werd gevraagd om de inzet van robotmaaiers. Inmiddels kunnen wij trots melden dat wij de aanbesteding hebben binnengesleept.
 
De aanbesteding betreft een opdracht voor het aanleggen en installeren van robotmaaiers. De gemeente 's-Hertogenbosch wil hun velden jaarrond op topkwaliteit beheren en tegelijkertijd de onkruiden in de velden chemievrij terugdringen. Partijen die kans wilden maken moesten een plan schrijven waarin ze vertelden over wat ze hierin konden betekenen, welke prijzen ze hanteerden, welk serviceniveau de gemeente mag verwachten en wat het bedrijf doet op het gebied van duurzaamheid.
 
Wij wisten de aanbesteding te winnen doordat we zowel op duurzaamheid als service een score van 100% hadden. Op service, vanwege onze snelle reactietijd. We zitten dichtbij en de belofte dat storingen binnen 24 uur worden opgelost viel goed bij de gemeente 's-Hertogenbosch en Weener XL.
Daarnaast werken wij klimaatneutraal vanwege 1.000 zonnepalen op het dak van ons bedrijfspand, werken wij volledige digitaal en vinden leveringen bij de gemeente plaats met een elektrische servicebus.