Vos Capelle zet de volgende stap

21 september 2021 door Ron Vos

Bart van Kollenburg wordt per 1 januari 2022 benoemd tot commercieel directeur van Vos Capelle. Bart (40) gaat de huidige directie versterken door zorg te dragen voor het commerciële beleid van het bedrijf en het bewaken van de strategische doelstellingen. Daarnaast gaat hij samen met de andere directieleden aan de slag met de in het strategiedocument genoemde product-/marktinnovaties, groei en vernieuwing.

De huidige directie, bestaande uit algemeen directeur Ron Vos, operationeel directeur Jeroen Vos en technisch directeur Kees Vos, kunnen zich met deze versterking nog meer richten op marktontwikkelingen en strategische belangen binnen het bedrijf. Ron Vos: ‘We zijn blij met de komst van Bart in ons team. Door de ontwikkelingen in de markt en de groei van ons bedrijf worden de commerciële uitdagingen groter. Met zijn kennis en ervaring kunnen we verder professionaliseren en groeien met behoud van het familiegevoel. Samen op naar 100 jaar Vos Capelle.’

Achtergrond Bart van Kollenburg
Bart heeft na zijn opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan de HAS in Den Bosch enkele jaren gewerkt bij een groothandel in (landbouw)zaden. Sinds januari 2006 is Bart in dienst bij Vos Capelle. De eerste 10 jaar was hij actief als accountmanager en sinds 2015 is hij salesmanager openbaar groen en lid van het management team.

Bart: “Ik ben trots dat ik als eerste externe directeur het vertrouwen heb gekregen van Ron, Jeroen en Kees. Mijn focus komt als eerste te liggen op de invulling van de gehele salesorganisatie, zowel front- en backoffice sales, accountmanagers, safety, detailhandel en de marketingafdeling. Ik ga zorgen voor een heldere, deels vernieuwde structuur waarbij de afdelingen onderling nog beter samenwerken. Je kunt alleen maar succesvol zijn als je innovatief blijft en een sterke partner bent voor zowel klanten als leveranciers. Ik kijk er naar uit om hier samen een groot succes van te maken.”

Over Vos Capelle
Vos Capelle staat al bijna 78 jaar bekend als totaalleverancier in de tuinbouw en het openbaar groen. Wij voorzien professionele en particuliere klanten van een maatwerk advies met bijbehorende producten voor een gezonde groei van fruit, groenten, bomen, planten en gras. Wij blijven onszelf en onze producten ontwikkelen zodat we op het juiste moment in kunnen spelen op de veranderingen binnen de markt. Op deze manier streven wij naar het 100-jarig bestaan van Vos Capelle, waarbij wij nog steeds werken volgens de normen en waarden van een familiebedrijf.