Aardbeien & kleinfruit

Aardbeien & kleinfruit

Mooie gekleurde en egale vruchten, van uitstekende kwaliteit en met een optimale bewaartijd, dat wil jij als zachtfruitteler toch ook?
Zoals jouw afnemers dat van jou verwachten, eis jij ook van jouw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Of het nu gaat om de beste teeltsystemen, gecontroleerde bemesting, geïntegreerde gewasbescherming, residuvrij telen of optimale bestuiving, onze aardbeien en kleinfruit adviseurs leveren niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden jouw teelt ook met een deskundig advies op maat.

Betrouwbare kwaliteit

Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Bayer Crop Science, Oerlemans Plastics en Mardenkro. Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en door de goede relaties blijven onze teeltadviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Residuvrij telen

Supermarkten en afnemers stellen steeds strengere eisen aan jouw product en de residuen die het mag bevatten. Sommigen gaan zelfs nog verder dan de wettelijke normen (MRL). Het kan enorm puzzelen zijn met de toegelaten middelen om daar aan te kunnen voldoen. Zeker op kleinere vruchten met een relatief groot oppervlak worden residuen sneller teruggevonden. Daarom zoeken wij naar andere mogelijkheden, zoals het gebruik van natuurlijke vijanden (biologie) en het stimuleren van planteigen afweer met plantversterkers. Ziekten en plagen voorkomen in plaats van bestrijden. Wij ondersteunen je hier graag in.

MEER INFORMATIE
Adviseur aardbeien & kleinfruit, glasgroenten
06-22225338
Adviseur aardbeien & kleinfruit, vollegrondsgroenten
06-20829641
Adviseur aardbeien & kleinfruit
06-16941413