Vollegrondsgroenten

Vollegrondsgroenten

Een sterk en gezond gewas met een optimale opbrengst van uitstekende kwaliteit dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, dat wil jij als vollegrondsgroenteteler toch ook?
Zoals jouw afnemers dat van jou verwachten, eis jij ook van jouw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Of het nu gaat om precisie bemesting, de beste afdekmaterialen of geïntegreerde gewasbescherming, onze vollegrondadviseurs leveren niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden jouw teelt ook met een deskundig advies op maat.

Betrouwbare kwaliteit

Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, BASF, Bayer Crop Science, Bato Plastics, Oerlemans Plastics, Meteor Systems en ICL (voorheen Everris). Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en door de goede relaties blijven onze teeltadviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Precisie bemesting

Een sterk gewas begint met een gezonde bodem en een bemestingsschema op maat. Een gezonde bodem bevat voldoende organische stof, lucht, water en beschikbare voedingsstoffen voor jouw gewas. Overmaat of tekorten aan meststoffen en de verkeerde bewerkingen verdichten of verschralen de bodem, met als gevolg dat je gewas achteruitgaat in productie of last krijgt van ziekten en plagen. Neem contact met ons op voor een bodemanalyse en een bemestingsplan voor jouw gewas en bodem.
 
MEER INFORMATIE
Adviseur aardbeien & kleinfruit, vollegrondsgroenten
06-20829641
Adviseur glasgroenten, vollegrondsgroenten
06-83481614