Hoveniers

Hoveniers

Als hovenier ben je pas voldaan als jouw klant helemaal tevreden is met zijn tuin. Zoals jouw klanten dat van jou verwachten, eis jij van jouw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en service. Of je nu alleen gazons of siertuinen onderhoudt of de tuinen helemaal opnieuw aanlegt (compleet met de inzaai van gazons, de aanplant van bomen en de bestrijding van ziekten en plagen) onze openbaar groen adviseurs leveren niet alleen een compleet productenpakket voor de toepassing bij jouw klanten, maar begeleiden je ook met een deskundig advies.

Betrouwbare kwaliteit

Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Barenbrug Holland, OlmixICL Specialty Fertilizers, Oase Living Water, Ecolan vijverfolie en Felco. Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en door de goede relaties blijven onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bestrijding van ziekten en plagen

Steeds meer chemische middelen zijn verboden. Dit is positief voor het milieu, maar vraagt van groenspecialisten een andere aanpak bij het bestrijden van onkruiden, ziekten en plagen. We moeten terug naar de basis: een gezonde voedingsbodem en sterke planten. Voorkomen is immers beter dan genezen! Neem voor een geïntegreerde aanpak contact op met onze specialisten. Wij adviseren je ook over mos of mollen in het gazon of schade door emelten of engerlingen.

MEER INFORMATIE
Adviseurs hoveniers & tuincentra
choegen@voscapelle.nl
06-16349196
Adviseur openbaar groen, sportvelden & golfbanen
Backoffice medewerkster openbaar groen