Groenvoorziening

Groenvoorziening

Een mooie groene stad met tevreden burgers, zonder klachten over onkruid op de stoepen, plakkende auto’s van de bladluizen, eikenprocessierupsen of aangetaste hagen. Dat wil jij als beheerder van openbaar groen toch ook?
Zoals burgers van jou verwachten dat jij de stad en het openbaar groen mooi houdt, eis jij van jouw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Of het nu gaat om graszaden, (organische) meststoffen, bodemverbeteraars, substraten, bladcontainers of (biologische) gewasbeschermingsmiddelen (zoals VOSCA Adalia), onze openbaar groen adviseurs leveren niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden je ook met een deskundig advies op maat over de juiste toepassing.

Betrouwbare kwaliteit

Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Barenbrug Holland, OlmixCulterra en Bayer. Hierdoor garanderen wij kwaliteit van ons productenpakket en dankzij de goede relaties blijven onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

VOSCA bladcontainers

De VOSCA Bladcontainers bieden op milieuvriendelijke wijze een helpende hand bij het ruimen van gevallen blad. Zo blijven straten op economische en duurzame wijze schoon en veilig. In veel gemeenten maken de VOSCA Bladcontainers tijdens de herfstmaanden deel uit van het vertrouwde straatbeeld. Inmiddels bestaan er vier functionele modellen.

VOSCA Adalia

Een zwarte, plakkerige substantie op (straat-)meubilair, auto’s, trottoirs en terrassen, met als gevolg veel klagende burgers. Dit jaarlijks terugkerend beeld ontstaat door roetdauw, als gevolg van een bladluizenplaag. Onze VOSCA Adalia (lieveheersbeestjes) voorkomen een bladluizenplaag en beperken daarmee de overlast door roetdauw. Wij zetten al meer dan 15 jaar de in Nederland gekweekte larven van het lieveheersbeestje (Adalia bipunctata) in met veel succes.

Fleurige bloemenmengsels

Zorg dat het openbaar groen er fleurig bij ligt. Er zijn al een groot aantal gemeenten en beheerders van openbaar groen die wijken, parken en buitengebieden opfleuren met de inzaai van bloemen-, kruiden- en bijenmengsels. Naast diverse standaardmengsels maken we ook graag een mengsel op maat op basis van jouw specifieke wensen.
 
MEER INFORMATIE
Salesmanager openbaar groen, sportvelden & golfbanen Zuid-Nederland
bkollenburg@voscapelle.nl
06-22698609
Adviseur openbaar groen, sportvelden & golfbanen Noord- & Oost-Nederland
jaalderink@voscapelle.nl
06-44966661
Adviseur openbaar groen, sportvelden & golfbanen West-Nederland
pmook@voscapelle.nl
06-19173944
Adviseur openbaar groen, sportvelden & golfbanen Zuid- & West-Nederland
wmuilwijk@voscapelle.nl
06-22028035
Adviseur openbaar groen, sportvelden & golfbanen
Backoffice medewerkster openbaar groen