Tuincentra & retail

Tuincentra & retail

Als inkoper van een tuincentrum, plantencentrum of webshop zoek je continu naar de beste producten in jouw assortiment voor de consument.
Zoals jouw klanten dat van jou verwachten, eis jij van jouw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en service. Daarom vertalen wij onze kennis uit de professionele sector naar een assortiment waar de consument van kan profiteren. Bij ons kun je terecht voor hoogwaardige meststoffen, bodemverbeteraars, potgronden, graszaden, bloemenzaden, behandelings- en bestrijdingsproducten, vijvermaterialen, natuurlijke vijanden, 12 volts verlichting, tuingereedschappen en andere tuinbenodigdheden.

Betrouwbare kwaliteit

Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Barenbrug Holland, Olmix, ICL en Culterra. Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en door de goede relaties blijven onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meststoffen, bodemverbeteraars en potgronden

Iedere border, gazon, haag of boom heeft behoefte aan voeding. Bij ons vind je een ruim assortiment organische, organominerale en gecoate meststoffen van VOSCA, ICL, Olmix en Culterra. In 2008 ontwikkelden we onze eigen VOSCA meststoffen, recent hebben we aan dit private label enkele VOSCA meststoffen toegevoegd. Daarnaast kun je bij ons terecht voor kleinere emmers, gevuld met professioneel veelvuldig gebruikte meststoffen. 
Naast de meststoffen hebben we onze eigen VOSCA potgronden, zoals VOSCA Super Potgrond, VOSCA Universeel, maar ook bodemverbeteraars, zoals VOSCA VitaTerra, compost en tuinturf. Het merendeel van de potgronden en bodemverbeteraars leveren wij in zakken van 40 liter. 

Graszaden

Voor iedere toepassing vind je bij ons het perfecte graszaadmengsel. De professioneel veel gebruikte grasmensgels SOS, Barpower RPR, Shadow en Mow-Saver van Barenbrug Holland zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment en met zekerheid een toegevoegde waarde voor jouw winkel of webshop. Deze graszaadmengsels onderscheiden zich door de unieke eigenschappen, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Met het ijzersterke Barenbrug portfolio, heb je voor iedere situatie een geschikt mengsel en kun je iedere klant bedienen met een passend advies en het juiste grasmengsel. Onze adviseur helpt jou graag bij het samenstellen van een compleet assortiment grasmengsels, deze zijn verkrijgbaar in 0.5, 1, 2.5, 5 en 15 kilo.

Overige kleinverpakkingen

Naast eerder genoemde merken, bieden wij ook de mogelijkheid om jouw assortiment uit te breiden met producten van de bekende A-merken waaronder Pokon, Solabiol, Protect Garden en Protect Home. Wij leveren behandelingsproducten tegen insecten, ziektes, onkruid en slakken en beschermingsproducten tegen ratten, muizen, mieren en wespen. 

Vijvermateriaal

Voor zowel de aanleg als het onderhoud en schoonhouden van vijvers bieden wij onder andere filters, pompen en verlichting van Oase Living Water. Oase staat voor kwaliteit, deskundigheid en de nieuwste techniek. De producten kennen een ergonomisch ontwerp en hoogwaardige afwerking. Daarnaast leveren we EPDM vijverfolie van Ecolan. 

12 volt verlichting

Sinds 2020 hebben wij 12 volt verlichting van Lightpro in ons assortiment. Hiermee bieden we een speciaal voor de professional ontworpen systeem aan, waarmee jullie je kunnen onderscheiden van andere aanbieders. Het systeem werkt snel, is eenvoudig aan te sluiten en veilig in gebruik. Voor het adviseren van 12 volt verlichting heb je weinig specifieke technische kennis nodig, iedereen kan het leren. 

Tuingereedschappen

Iedere groenprofessional heeft baat bij sterke, duurzame, kwaliteit hand- en steelgereedschappen, waarop ze kunnen vertrouwen en waarmee ze iedere tuinklus kunnen klaren. Ben je op zoek naar gereedschappen uit het professionele segment, getest en veelvuldig gebruikt binnen de groensector? Wij bieden de mogelijkheid om een prachtig assortiment samen te stellen, waarmee je jouw klanten hand- en steelgereedschappen kunt aanbieden van A-merken als Atlas, Labora Tools, Fento, FELCO, Spear & Jackson, Bahco, Silky, de Wit en Freund.
 
MEER INFORMATIE
Adviseur hoveniers & tuincentra
choegen@voscapelle.nl
06-16349196
Backoffice medewerkster openbaar groen