Vijvermateriaal

Vijvermateriaal

Geniet jij ook zo van water in een tuin? Een waterpartij brengt rust en variatie in de tuin. Of je nu de voorkeur hebt voor een natuurlijke vijver met veel vijverplanten of liever kiest voor een strakke spiegelvijver, wij helpen je graag op weg met de aanleg en het onderhoud ervan. Wij leveren een breed assortiment aan materialen, variërend van de Ecolan EPDM rubbervijverfolie tot de pompen en filters van OASE. Als OASE vijfsterrendealer bieden wij je professioneel advies en een grote voorraad aan producten en onderdelen. 

Ecolan EPDM vijverfolie

Met de EPDM rubber producten van Ecolan bieden we jou vijverfolie van zeer hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Zowel de folie, het beschermdoek en andere toebehoren (zoals lijm en kit) zijn direct uit voorraad leverbaar. Liever een op maat gemaakt stuk folie of 3D liner die exact past in uw ontwerp? Ook dit kunnen we voor jou realiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Oase 5 sterren dealer

Als OASE 5 sterren dealer houden wij een zeer compleet OASE assortiment op voorraad. Onze medewerkers nemen regelmatig deel aan opleidingen van OASE. Daarom kunnen wij jou gegarandeerd professioneel adviseren. Of het nu gaat om planning, demonstratie, gedetailleerde instructies of projecten, bij onze specialisten ben je in goede handen!
Adviseur vijver & tuin
0416-311326 (kies 2)
Adviseur vijver & tuin
0416-311326 (kies 2)