Flusol forte

  • Besteleenheid: KAN
Variant
33021000-KAN
  • Flusol forte (10lt)
  • Besteleenheid: KAN
  • Inhoud: 10
33021500-KAN
  • Flusol forte (20lt)
  • Besteleenheid: KAN
  • Inhoud: 20

Productomschrijving 33021000-KAN

Flusol forte (10lt)
Flusol Forte is al meer dan 50 jaar de meest betrouwbare glasreiniger in de glastuinbouw. Flusol Forte wordt ook internationaal breed ingezet bij het reinigen van glasopstanden. Flusol Forte is een kasreiniger op basis van fluoride en is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van roet, roest, stof etc. Flusol Forte is de beste manier om uw kas grondig te reinigen en kan op zowel glas als folie toegepast worden. De dampwerking van Flusol Forte kan schadelijk zijn voor naburige gewassen. Alleen in een lege kas gebruiken.

Flusol Forte is uitermate geschikt voor het reinigen van ernstig vervuilde oppervlakten. Het middel is geschikt voor glas en folie. Let op: glascoatingen kunnen door Flusol Forte worden beschadigd. Informeer voor gebruik naar de mogelijkheden. Het is niet geschikt voor het verwijderen van schermmiddelen.

Gebruiksaanwijzing : Breng Flusol Forte in een met water verdunde oplossing gelijkmatig aan op een vochtige ondergrond. Afhankelijk van de vervuiling kan de dosering worden aangepast. Let op: Laat Flusol Forte niet indrogen op het glas. Spuit het vuil na een inwerktijd van ca. 10 - 15 minuten of voor indrogen met een krachtige straal en voldoende water af.

Voorschrift:
Flusol Forte alleen in een lege kas gebruiken;
Flusol Forte niet in de nabijheid van lelie’s of fresia’s gebruiken;
Flusol Forte niet op laten drogen;
Flusol Forte niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen gebruiken.

Dosering: Normale vervuiling: 6%. Bij regelmatig jaarlijks gebruik kan na testen een verdunning van 4% worden toegepast. Per hectare benodigd: 2500 L oplossing. Spoelwater van Flusol Forte mag volgens Koninklijk Besluit Glastuinbouw d.d. 21-02-2002 op het oppervlaktewater geloosd worden. Gebruikte apparatuur en materialen na behandeling grondig met water reinigen.

Flusol forte
Flusol forte

Producteigenschappen 33021000-KAN

Flusol forte (10lt)

Documenten

Staffels